05 Ιουλίου 2024

Μήνυμα Μεταλλωρυχων Χαλκιδικής στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ!


 Αδέρφια μας εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ
Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στον τόπο σας, καθώς περιμένετε από μέρα σε μέρα μια εγκληματική απόφαση που μπορεί να σας βγάλει έξω από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, προσπαθώντας να σας διώξει από τον τόπο σας.
Παρακολουθούμε ταυτόχρονα με θαυμασμό τη στάση σας, όπως αυτή επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στη χθεσινή (03/07) μεγάλη σύσκεψη που διοργανώσατε μαζί με άλλα σωματεία και φορείς της περιοχής και αποφασίσατε ότι θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε σα μια γροθιά, με όλες τις μορφές και τα μέσα, απέναντι στην αδίστακτη και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης.
Στάση, που πηγάζει από τα απόλυτα δίκαια αιτήματά σας, από το δικαίωμα και την ανάγκη να παλέψετε για τη ζωή σας, για τη ζωή των οικογενειών σας που με τόσο κόπο έχετε χτίσει.
Όπως δεν μπορούν να ξεριζώσουν την ψυχή από το κορμί σας, έτσι δεν θα μπορέσουν να σας πετάξουν έξω από τα καμίνια, τις μηχανές και τα νταμάρια, γιατί εσείς είστε η ψυχή της ΛΑΡΚΟ.
Εσείς, που έχετε μάθει από τους γονείς και τους παππούδες σας να μη φοβάστε τη φωτιά, που έχετε ατσαλωθεί μέσα στα καμίνια, εσείς που έχετε γίνει φάρος για όλους τους εργάτες της χώρας.
Οι Μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής είναι ολόψυχα μαζί σας. Άλλωστε, οι δεσμοί που έχουμε κρατάνε από πολύ πίσω στο χρόνο. Ταυτόχρονα παλεύαμε το 1977 για καλύτερη ζωή, ταυτόχρονα παλεύουμε και σήμερα.
Σας υποσχόμαστε ότι ο δρόμος μας θα βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι. Της τιμής, της αξιοπρέπειας και της εργατικής αλληλεγγύης.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.
Για όλη την εργατική τάξη, είστε ήδη νικητές.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ,
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΞΑΝΑ Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου