09 Ιουλίου 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΛΙΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

 


 

Α.Π.:   160                                                                                              Αθήνα  9 Ιουλίου 2024

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΟΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Προς: «ΠΕΡΛΙΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ»

Κοιν.: Εργατικό Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου,

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ

Κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή τριμελής αντιπροσωπεία της ΟΜΕ, συνοδευόμενη από το προεδρείο του τοπικού  Σωματείου μας που δραστηριοποιείται στην επιχείρησή σας, καθώς και το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, θα επισκεφτούμε τους χώρους εργασίας για να συνομιλήσουμε με εργαζόμενους, στα πλαίσια της συνδικαλιστικής μας δράσης.

Συγκεκριμένα θα παραβρίσκονται,

Α. Από την ΟΜΕ: Δημήτρης Μπάτης, Πρόεδρος, Σαμαράς Κωνσταντίνος, Γενικός Γραμματέας, Νίκος Κορακιανίτης, μέλος ΔΣ της ΟΜΕ.

Β. Από το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου:  Ιωάννα Λάμπρου, Πρόεδρος, Παντελής Μυτιληνιός, Γενικός Γραμματέας.

Γ. Από το Τοπικό Σωματείο μας με την επωνυμία: «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ» : Νίκος Καμαριώτης, Πρόεδρος και Αλέξανδρος Χαρίτος Γενικός Γραμματέας, οι οποίοι για την ημέρα αυτή (19/7/2024) θα κάνουν χρήση Συνδικαλιστικής άδειας. 

Παρακαλούμε όπως διευκολύνετε με κάθε τρόπο την επίσκεψή μας στους χώρους εργασίας.     

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΕ

Τηλ επικοινωνίας Προέδρου της ΟΜΕ: 6945355314, Δημήτρης Μπάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου