29 Απριλίου 2021

ΕΑΜ ΙΓΜΕ: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΓΜΕ!!!!

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΙΓΜΕ

Αχαρνές, 29.04.2021

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΓΜΕ!!!!

Συνάδελφοι,

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία επιθέσεων στο ΙΓΜΕ από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις προκείμενου να ξεπουληθεί ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ της χώρας μας, χωρίς μάρτυρες, η κατάσταση συνεχίζει να παραμένει επικίνδυνη αφού το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ παραμένει με ελάχιστο μόνιμο προσωπικό με φθίνουσα πορεία που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε βιολογικό θάνατο.

Εκτιμώντας την κατάσταση αυτή η παράταξη μας επιμένει στον Αγώνα για την ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ, με τουλάχιστον 525 οργανικές θέσεις, που είναι ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ουτως η άλλως Γενικής Συνέλευσης, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ από τις στάχτες του, προκειμένου να συνεχίσει τον ερευνητικό του χαρακτήρα προσφέροντας ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη και ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας της χώρας μας.

Με την αύξηση των οργανικών θέσεων, ταυτόχρονα αυξάνεται και η ελπίδα για όσους συναδέλφους βρέθηκαν μαζί μας τα τελευταία χρόνια με διάφορων μορφων συμβάσεων να παραμείνου ως ΜΟΝΙΜΟΙ για να συνεχίσουν το ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΓΜΕ!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους όλων των συμβάσεων και πτυχίων να εγγραφούν στο Συνδικάτο, να συσπειρωθούν μαζί μας και να παλέψουμε για ένα ΙΓΜΕ που το έχει ανάγκη η Κοινωνία και ο τόπος!

Επίσης καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ που κήρυξαν τα Συνδικάτα στις 6 Μάη!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΓΜΕ!!!!

Η Ε.Γ. του ΕΑΜ 

Υ.Γ. Σας κοινοποιούμε ένα βίντεο από εκδήλωση του ΣΥΝΔΙΑΚΤΟΥ ΙΓΜΕ που έγινε στις 14/4/2009 στο Αμφιθέατρο με συμμετέχοντες εργαζόμενους του ΙΓΜΕ, αλλά και του τότε Γεν Δ/ντη ΙΓΜΕ.

 


Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου ΙΓΜΕ, στις 14/4/2009. Ήταν τότε που το Συνδικάτο προετοιμαζόταν για να πάθη που θα ακολουθούσαν την επόμενη δεκαετία που επιχείρησαν οι κυβερνήσεις να το διαλύσουν.Η προσπάθεια διάλυσης απέτυχε, διότι δεν έλαβαν υπόψη τους την Ενότητα και Αγωνιστικότητα των Εργαζομένων, που απέτρεψε την εξαφάνιση του ΙΓΜΕ και την απόλυση όλων των εργαζομένων.
Προφητικά αποδείχτηκαν τα λόγια του Χάρη Σμυρνιώτη στο τέλος της εκδήλωσης:
"Το Συνδικάτο δεν έκανε απλά μια εκδήλωση για την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά για τα πάθη και τα παθήματα όλων των εργαζομένων, όλων των ανθρώπων που υποφέρουν όπου γης.
Από ότι φαίνεται δεν είναι γραπτό να μας έρθη ΑΝΑΣΤΑΣΗ,, αναίμακτη σε μας τουλάχιστον.. Μέχρι στιγμής τα μαντάτα είναι ότι δεν πληρωνόμαστε.
Το συνδικάτο αποφάσισε αύριο όλοι κάτω από το Υπουργείο......"
Στην παράσταση της εκδήλωσης συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του ΙΓΜΕ κατά σειρά εμφάνισης:
Δημήτρης Δρυμονίτης, ΠΟΙΗΣΗ
Καίτη Ζαραβέλα, ΦΩΝΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Μαρίνα Δημήτρουλα, ΠΠΟΙΗΣΗ
Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ΨΑΛΜΟΙ
Κυριάκος Ιωαννίδης, ΨΑΛΜΟΙ
Δημήτρης Μπάτης, λήψη βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου