23 Μαρτίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: 4ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ


                        4ΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ


Το Σωματείο μας Προκηρύσσει συνέχεια των κινητοποιήσεων με 4ωρες στάσεις εργασίας την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, εφόσον η εταιρεία EDILMAC συνεχίσει την τακτική της να αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας που της ζητάμε εδώ και καιρό.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στην 1η βαρδια από τις 06:30 μέχρι τις 10:30, στην 2η βάρδια από τις 14:30 μέχρι τις 18:30 και στην 3η βάρδια από τις 22:30 μέχρι

τις 02:30. Στόχος μας να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας από την πολυεθνική εταιρεία EDILMAC και να επαναπροσληφθεί ο συνάδελφός μας που έχασε την δουλειά του χωρίς καμία δικαιολογία.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να εκφράσουν τη στηριξή τους σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε με όποιον τρόπο μπορούνε για να στείλουμε ένα ακόμη πιο δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερη!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Ικανοποιήστε ΤΩΡΑ τα αιτήματά των εργαζόμενων της EDILMAC, επαναπρόσληψη του συναδέλφου μας.

Συνάδελφοι, σε περίπτωση που τα αιτήματά τα οποία έχουμε στείλει στην εταιρεία EDILMAC ικανοποιηθούν οι κινητοποιήσεις θα ανασταλούν και θα ενημερωθείτε. Προς το παρών συνεχίζουμε κανονικά τον σχεδιασμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου