15 Ιουλίου 2024

ΣΕΕΝΠ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

 


Μεγαλόπολη 15-7-2024

         ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Η κυβέρνηση της ΝΔ με μία εγκληματική εντολή πετά όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στο δρόμο απολύοντάς τους και απομακρύνοντάς τους από το εργοστάσιο και τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ ! Η εντολή δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον ειδικό διαχειριστή, προχωρώντας στην υλοποίηση των προκλητικών, επικίνδυνων και εκδικητικών σχεδιασμών της κυβέρνησης.

Καταγγέλλουμε τις απολύσεις. Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει έξω από τη δουλειά τους, τα σπίτια τους, τον τόπο τους, τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ.  Η εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να πέσει στο κενό, να γίνει κουρελόχαρτο από τον αγώνα των εργαζομένων που 4,5 χρόνια τώρα δίνουν έναν συγκλονιστικό, έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στους απαράδεκτους, εγκληματικούς και επικίνδυνους σχεδιασμούς της  κυβέρνησης, αλλά και από την  αλληλεγγύη των εργαζόμενων όλης της χώρας, όλου του ελληνικού λαού που στέκονται δίπλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ !

Αδέρφια μας εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, εκφράζουμε ακόμα μία φορά την αμέριστη συμπαράσταση μας στον συγκλονιστικό αγώνα που δίνετε για να κρατήσετε τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή και Δημόσια, για να κρατήσετε τις δουλείες σας, τα μεροκάματά σας, για να μείνετε στα σπίτια σας και να μην ερημώσει ο τόπος σας. Ο αγώνας σας είναι δίκαιος και το δίκιο στο τέλος πάντα θριαμβεύει.

        ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στο Υπουργείο Ενέργειας Λεωφ. Μεσογείων 119 Αθήνα

                                                               Τρίτη, 16-7-24 12  12 μμ

                                     ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ!

                                                           ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

                              

                                                                                      Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου