02 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

 

Α.Π.:  128                                                                                                             2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

Η ΟΜΕ καλεί όλα τα Σωματεία του κλάδου Πανελλαδικά να συμμετάσχουν σε κάθε ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, για να σταματήσει η ανελέητη σφαγή στη ΓΑΖΑ.

Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς και αμέτοχοι και να σιωπούμε όταν στη Γάζα οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ξεπερνούν τους 8000, ανάμεσά τους πάνω από 3000 παιδιά.

Δεν σιωπούμε όταν στη Γάζα κάθε 10 λεπτά σκοτώνεται και ένα παιδάκι.

Δεν σιωπούμε όταν στη Γάζα οι τραυματίες ξεπερνούν τις 15.000 χωρίς να έχουν την αναγκαία περίθαλψη εξαιτίας του ασφυκτικού αποκλεισμού του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ.

Συμμετέχουμε ενεργά στη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας στα συλλαλητήρια και η καθημερινή πολύμορφη δράση για Λευτεριά στη Παλαιστίνη έχουν τοποθετήσει το λαό μας στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Λέμε στον λαό της Παλαιστίνης: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ !!!!!!!!!

Παρακολουθούμε καθημερινώς σε «live» μετάδοση την σφαγή ενός αγωνιζόμενου λαού που ζητάει την ελευθερία του! Όχι άλλα δελτία ειδήσεων- κατάλογοι νεκρών

Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι συνυπεύθυνη, διότι στηρίζει με όλους τους τρόπους το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ, μαζί και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του Νατοϊκού τόξου.  Αποτέλεσε μνημείο ντροπής η αποχή από τη ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα….(!)

Μαζικά αγωνιστικά, απαιτούμε την απεμπλοκή της  χώρας μας στη σφαγή και στο μακελειό. Να σταματήσει η Χώρα μας να είναι ορμητήριο πολέμου και στόχος αντιποίνων.

           Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να ξεκουμπιστούν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα «Ψαρά».

           Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

           Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Καλούμε όλο το λαό της Αττικής στο μεγάλο συλλαλητήριο και συναυλία την Κυριακή 5 Νοέμβρη 11 πμ στο Σύνταγμα και στην πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Όλοι 5 Νοέμβρη στο Σύνταγμα στις 11 πμ, στη συγκέντρωση των συνδικάτων, στη συναυλία και πορεία στην Ισραηλινή Πρεσβεία!

Το ΔΣ της ΟΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου